Ferieboliger og hoteller
i Ceglie Messapica

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
Henter indhold

Ceglie Messapica ligger i den nordlige del af Salento ca. 12 km fra Ostuni, kendt som den hvide by, og ca. 32 km fra Alberobello, verdensberømt for de usædvanlige trulli, de runde kalkstenshuse, som dukker op overalt i Itriadalen.

Ceglie Messapicas historie går helt tilbage til før 1000 år f.Kr. og inden for korte afstande har man her mulighed for at beundre ruiner og bygninger skabt af mange forskellige folkeslag. Landskabet er mindst lige så varierende, og de eksotiske kyststrækninger ca. 25 km står i skarp kontrast til Itriadalens grønne skove.

Byen har i dag ca. 20.000 indbyggere og byder på både spisesteder og indkøbsmuligheder. I september måned er det traditionen, at der afholdes "byfest" hver torsdag. Det usædvanlige ved disse byfester er, at de afholdes på landet, når man skulle til at tømme vintønderne for at gøre plads til den nye vin. Druerne høstes nemlig i denne periode.

Skjul teksten
ferieboliger
Images
Video
Tab 5
Tab 4
Tab 5

Populært i Apulien

Hotel Villa Scapone

Mattinata

Hotel Villa Scapone går direkte ind i sanseapparatet. Den fænomenale udsigt over hav og Mattinatella-strandens imponerende kridtvægge vil komme til at spille en hovedrolle sammen med swimmingpool, solterrasser og restaurant.

Hotel Covo dei Saraceni

Polignano a Mare

Med sin enestående beliggenhed på en klippeskrænt med udsigt over havet og Polignano a Mares gamle bydel er dette statelige hotel bestemt et besøg værd. Nyd kvalitetstiden på din balkon, terrasse, i restauranten eller i byen.

Trullidea

Alberobello

Drømmer du om et besøg i det eksotiske Apulien, hvor du kan tilbringe ferien i den sagnomspundne by Alberobello og bo i din egen trullo? Vi vil vove at påstå, at Trullidea er noget af det mest eneståe... nde, du kan få - og vi har selv testet det og forelsket os pladask.Læs mere

Bestilling Favoritter0 Inspiration Rejsemål
DKK Skift valuta Skift sprog