Ferieboliger og hoteller
i Ceglie Messapica

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
Henter indhold

Ceglie Messapica ligger i den nordlige del af Salento ca. 12 km fra Ostuni, kendt som den hvide by, og ca. 32 km fra Alberobello, verdensberømt for de usædvanlige trulli, de runde kalkstenshuse, som dukker op overalt i Itriadalen.

Ceglie Messapicas historie går helt tilbage til før 1000 år f.Kr. og inden for korte afstande har man her mulighed for at beundre ruiner og bygninger skabt af mange forskellige folkeslag. Landskabet er mindst lige så varierende, og de eksotiske kyststrækninger ca. 25 km står i skarp kontrast til Itriadalens grønne skove.

Byen har i dag ca. 20.000 indbyggere og byder på både spisesteder og indkøbsmuligheder. I september måned er det traditionen, at der afholdes "byfest" hver torsdag. Det usædvanlige ved disse byfester er, at de afholdes på landet, når man skulle til at tømme vintønderne for at gøre plads til den nye vin. Druerne høstes nemlig i denne periode.

Skjul teksten
ferieboliger
Images
Video
Tab 5
Tab 4
Tab 5

Anbefalinger til dig

Hotel Pedraladda

Castelsardo, Sardinien

Her på du på et 3-stjernet turistklassehotel kun 50 meter fra havet og i gåafstand (600 meter) til den hyggelige by Castelsardo. Fra hotellets solterrasse, hvor du kan bade og nyde poolen med børnebassin, har du udsigt over byen.

Il Borgo di Punta Marana

Porto Rotondo, Sardinien

Il Borgo di Punta Marana ligger ca. 100 meter fra havet i den smukke Marinellabugt hvis lille havn og adskillige indkøbsmuligheder ligger i nærheden. Der er legeplads og restaurant ca. 150 meter fra bygningerne.

Hotel El Faro

Alghero, Sardinien

Her mellem det flotte Capo Caccia og Capo Giglio placerede arkitekten Simon Mossa dette 4-stjernede hotel i 50´erne. Det imponerende udsyn over Capo Caccia tager opmærksomheden fra første færd, og det... er ikke et syn man bliver færdig med. Fra receptionen og hall´en går man ud på den store terrasse og videre ned til det flotte, cirkulære svømmebassin, hvor der også er vandmassage. Efter endnu en trappe ned ad klippen er der en platform med liggestole og parasoller og endnu et bassin. Bassinerne er fyldt med havvand. På hotellet finder man endvidere sauna og tyrkisk bad. Læs mere

Populært i Apulien

Hotel Covo dei Saraceni

Polignano a Mare

Med sin enestående beliggenhed på en klippeskrænt med udsigt over havet og Polignano a Mares gamle bydel er dette statelige hotel bestemt et besøg værd. Nyd kvalitetstiden på din balkon, terrasse, i restauranten eller i byen.

Residence Salento

San Cataldo

Her bor du i gåafstand fra havet og stranden og endnu kortere til et lille torv med grønthandler, kiosk, isbar og to pizzeriaer. Alle lejligheder råder over aircondition, fladskærm og lille tekøkken med to elplader.

Hotel D'Amato

Peschici

Hotel D'Amato er svaret til dig, som ønsker sydlandske omgivelser og et hav af børnevenlige faciliteter som børnepool, legeplads, sportsaktiviteter og kun 100 m til sandstrand uden at krydse nogen vej.

Bestilling Favoritter0 Inspiration Rejsemål
Skift sprog