Ferieboliger og hoteller
i Ceglie Messapica

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
Henter indhold

Ceglie Messapica ligger i den nordlige del af Salento ca. 12 km fra Ostuni, kendt som den hvide by, og ca. 32 km fra Alberobello, verdensberømt for de usædvanlige trulli, de runde kalkstenshuse, som dukker op overalt i Itriadalen.

Find din feriebolig eller dit hotel
Hvor vil du hen?
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 

Varierende Landskab

Ceglie Messapicas historie går helt tilbage til før 1000 år f.Kr. og inden for korte afstande har man her mulighed for at beundre ruiner og bygninger skabt af mange forskellige folkeslag. Landskabet er mindst lige så varierende, og de eksotiske kyststrækninger ca. 25 km står i skarp kontrast til Itriadalens grønne skove.

Byfest på landet

Byen har i dag ca. 20.000 indbyggere og byder på både spisesteder og indkøbsmuligheder. I september måned er det traditionen, at der afholdes "byfest" hver torsdag. Det usædvanlige ved disse byfester er, at de afholdes på landet, når man skulle til at tømme vintønderne for at gøre plads til den nye vin. Druerne høstes nemlig i denne periode.

ferieboliger
Images
Video
Tab 5
Tab 4
Tab 5

Populært i Apulien

Masseria Casina Vitale

Ceglie Messapica

Tag på eksotisk bondegårdsferie i det centrale Apulien og få en oplevelse, der rækker langt. Restauranten, værtskabet og den fint anlagte pool med strand-effekt spiller så godt sammen, at du fortryder, at du ikke bestilte et længere ophold.

Hotel Covo dei Saraceni

Polignano a Mare

Med sin enestående beliggenhed på en klippeskrænt med udsigt over havet og Polignano a Mares gamle bydel er dette statelige hotel bestemt et besøg værd. Nyd kvalitetstiden på din balkon, terrasse, i restauranten eller i byen.

Hotel Falcone

Vieste

Hotel Falcone ligger som himmelsendt og skuer ud over havet og kalkmonolitten Pizzomunno. Hotellets pool og børnepool samt dets centrale beliggenhed i forhold til sandstrand og by gør det attraktivt for et familieophold på Gargano-halvøen.

Bestilling Favoritter0 Inspiration Rejsemål Blog
DKK Skift valuta Skift sprog