Ferieboliger og hoteller
i Ceglie Messapica

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
Henter indhold

Ceglie Messapica ligger i den nordlige del af Salento ca. 12 km fra Ostuni, kendt som den hvide by, og ca. 32 km fra Alberobello, verdensberømt for de usædvanlige trulli, de runde kalkstenshuse, som dukker op overalt i Itriadalen.

Find din feriebolig eller dit hotel
Hvor vil du hen?
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 

Varierende Landskab

Ceglie Messapicas historie går helt tilbage til før 1000 år f.Kr. og inden for korte afstande har man her mulighed for at beundre ruiner og bygninger skabt af mange forskellige folkeslag. Landskabet er mindst lige så varierende, og de eksotiske kyststrækninger ca. 25 km står i skarp kontrast til Itriadalens grønne skove.

Byfest på landet

Byen har i dag ca. 20.000 indbyggere og byder på både spisesteder og indkøbsmuligheder. I september måned er det traditionen, at der afholdes "byfest" hver torsdag. Det usædvanlige ved disse byfester er, at de afholdes på landet, når man skulle til at tømme vintønderne for at gøre plads til den nye vin. Druerne høstes nemlig i denne periode.

ferieboliger
Images
Video
Tab 5
Tab 4
Tab 5

Populært i Apulien

Hotel Covo dei Saraceni

Polignano a Mare

Med sin enestående beliggenhed på en klippeskrænt med udsigt over havet og Polignano a Mares gamle bydel er dette statelige hotel bestemt et besøg værd. Nyd kvalitetstiden på din balkon, terrasse, i restauranten eller i byen.

Residence Salento

San Cataldo

Her bor du i gåafstand fra havet og stranden og endnu kortere til et lille torv med grønthandler, kiosk, isbar og to pizzeriaer. Alle lejligheder råder over aircondition, fladskærm og lille tekøkken med to elplader.

Masseria Appidè

Corigliano d’Otranto

Sætter du pris historiske rammer med et touch af moderne komfort som pool og aircondition, så er Masseria Appidè noget for dig. Tilføj så det eksotiske og du har allerede taget det første spadestik til en spædende ferie i en spændende region.

Bestilling Favoritter0 Inspiration Rejsemål
DKK Skift valuta Skift sprog