Ferieboliger og hoteller
i Ceglie Messapica

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
Henter indhold
Find din feriebolig eller dit hotel

Ceglie Messapica ligger i den nordlige del af Salento ca. 12 km fra Ostuni, kendt som den hvide by, og ca. 32 km fra Alberobello, verdensberømt for de usædvanlige trulli, de runde kalkstenshuse, som dukker op overalt i Itriadalen.

Varierende Landskab

Ceglie Messapicas historie går helt tilbage til før 1000 år f.Kr. og inden for korte afstande har man her mulighed for at beundre ruiner og bygninger skabt af mange forskellige folkeslag. Landskabet er mindst lige så varierende, og de eksotiske kyststrækninger ca. 25 km står i skarp kontrast til Itriadalens grønne skove.

Byfest på landet

Byen har i dag ca. 20.000 indbyggere og byder på både spisesteder og indkøbsmuligheder. I september måned er det traditionen, at der afholdes "byfest" hver torsdag. Det usædvanlige ved disse byfester er, at de afholdes på landet, når man skulle til at tømme vintønderne for at gøre plads til den nye vin. Druerne høstes nemlig i denne periode.

Skjul teksten
ferieboliger
Images
Video
Tab 5
Tab 4
Tab 5

Populært i Apulien

Hotel Villa Scapone

Mattinata

Hotel Villa Scapone går direkte ind i sanseapparatet. Den fænomenale udsigt over hav og Mattinatella-strandens imponerende kridtvægge vil komme til at spille en hovedrolle sammen med swimmingpool, solterrasser og restaurant.

Resort San Matteo

Mattinata

Resort San Matteo indbyder dig til sol- og badeferie på Gargano-halvøen. Her får du en stor pool og ferielejligheder med egen terrasse midt i en olivenlund. Og den eksotiske strand ligger blot 200 m væk.

Hotel Falcone

Vieste

Hotel Falcone ligger som himmelsendt og skuer ud over havet og kalkmonolitten Pizzomunno. Hotellets pool og børnepool samt dets centrale beliggenhed i forhold til sandstrand og by gør det attraktivt for et familieophold på Gargano-halvøen.

Bestilling Favoritter0 Inspiration Rejsemål
DKK Skift valuta Skift sprog