Ferieboliger og hoteller i Castro

 
Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Castro ligger i en lille bugt på den smukke klipperige Adriaterhavsstrækning på Salento–halvøen i det sydlige Apulien. Vandet fortryller med sin azurblå farve. Dens placering med den lille lagune gør, at badevandstemperaturen som oftest ligger 4-5 grader højere end lokaliteter blot få kilometer derfra. Dette er altså et ideelt badested i ydersæsonen.

Byen med de 2500 indbyggere er delt i to: den nyere del nede ved vandet og strandpromenaden og den gamle by oppe på et højdedrag. Byen har et rigt udbud af restauranter.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Hvis man ønsker et alternativ til den fascinerende og maleriske klippestrækning, ligger der badestrande nord for byen i Porto Badisco og Otranto, og ellers langs den Joniske kyst blot 25 km væk, fx lange hvide sandstande i Pescoluse. Af andre gode udflugtsmuligheder kan nævnes de charmerende kystbyer Leuca og Gallipoli.

 
 

Populært i Apulien

Masseria Appidè

Corigliano d’Otranto

Villa Geco

Vieste

search map