Anmeldelser af Hotel Vagneur

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Vagneur

Læs personlige anmeldelser af Hotel Vagneur som ligger i Aosta. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Vagneur. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Dejlig charmerende lille bjerghotel

Vi har haft en god oplevelse, fin service og dejlig mad, dog er hotellet noget nedslidt og vi fik f.eks. en nøgle som ikke passede til vores værelse, så det var noget besværligt at låse op og i.
Der var rent og ordentligt alle vegne og sengene var helt ok.
Personalet var gæstfrit og værten forklarede os hver morgen aftenens menu så vi kunne vælge de retter vi foretrak.

Hotel Vagneur
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Vagneur
værelse med balkon med halvpension
 
Faciliteter på stedet
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2015
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hotel Vagneur
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Vagneur
værelse med balkon og med morgenmad
 
Faciliteter på stedet
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2014
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Bjerghygge og fantastisk udsigt

Endnu et dejligt hotel, fundet via In-Italia. Hotellet er byens samlingssted med bar og restaurant. Sød og opmærksom vært med et venligt personale, som var klar med vejledning, tips og masser af lokal, dejlig mad. Vi havde et lille familierum med balkon og fantastisk udsigt til Gran Paradiso og Aostadalen. Klokkeklang fra får og køer samt skønne vandremuligheder lige uden for døren. Alt var pragtfuldt, selvom værelset var lidt slidt og lige småt nok til fire personer. Dog var alt pænt og rent. Vi landede midt i Vens’ byfest, den første weekend i august. En hyggelig oplevelse. Der var langt til nærmeste egentlige indkøbsmulighed (byen Saint Pierre i dalen). Derfor var det dejligt med halvpension på hotellet.

Anbefaling til kommende gæster

Et lille turtip: Er man ikke til den store kabinelift-tur op over Mont Blanc, kan vi anbefale en kortere tur med kabineliften ”Funivie Mont Blanc Courmayeur” i centrum af Courmayeur. Her kommer man hurtigt op på bjerget ”foran” Mont Blanc med flot udsigt både til gletcher og den anden vej ud over Aostadalen. Der er i øvrigt en offentlig swimmingpool deroppe - så tag badetøjet med.

Hotel Vagneur
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Vagneur
værelse med balkon med halvpension

Inventar var lidt slidt.
 
Faciliteter på stedet
Restaurant
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2013
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Kirsten og rejsefælle fra Brønshøj boede på Hotel Vagneur i Saint Nicolas fra d. 16. til d. 20. juli 2012.

Hotel Vagneur i Aosta dalen, eller rettere over, nemlig i 1735 m højde, med en utrolig udsigt, meget søde værter, vi spiste hver dag på hotellet, lidt tung kost, men deres antipasta var fortræffelig. Man kan også bestille madpakker til vandreturene i de fantastiske bjerge. Mange ture starter i den lille "by" Vence. Det går lidt stejlt op i begyndelsen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Bengt og hustru fra Malmø i Sverige boede på Hotel Vagneur i Saint Nicolas fra 1. til 4. juli 2012.

Vi var meget tilfredse med opholdet på Hotel Vagneur. Maden var lækker. Vi kunne vælge mellem 5-6 for-, hovedretter og desserter med lokalt præg. Personalet var meget hjælpsomt og talte godt engelsk.Udsigten fra værelset var fantastisk og vandreturen til en sø på 2.400 meter over havets overflade var suveræn. Hotellet kan absolut anbefales.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Karin och Ulf från Västerås i Sverige bodde på Hotel Vagneur i Saint Nicolas från den 28. till den 30. juli 2010. Innan dess hade de bott på Hotel Marina vid Viveronesjön samt B&B Fior di Farine i La Morra.

Det lilla hotellet i byn Vens hade ett fantastiskt läge med utsikt över Aostadalen och bergen. Rumsstandarden är enkel. Maten på hotellet var vällagad och god. Hotellägaren var mycket hjälpsam och talade bra engelska och gav många förslag på vandringar i omgivningarna. Vi hade fantastiska dagar i Vens och vandrade i vacker natur med stor rikedom av blommor och fjärilar.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Olof och Ingrid från Uppsala i Sverige bodde på Hotel Vagneur i Saint Nicolas från den 26. juni till den 3. juli 2009.

Detta är tredje sommaren i följd vi besökt Hotell Vagneur så då förstår alla att vi gillar stället. Läget är fantastiskt (1700 m över havet och med en vidunderlig utsikt över Aostadalen och Alperna), maten mycket god (italiensk husmanskost vanligtvis 3 rätter + en kväll med 5-rätter) och personalen vänlig (känslan av att bo hemma hos). Massor av fina och otroligt vackra vandringsleder runt husknuten och duger inte dessa kan man lätt med egen bil ta sig till Grand Paradiso. Inget negativt? Jo, rummen är av den enkla rustika typen. Förvänta er inga Hästensängar eller lyxigt badrum. Denna sommar bodde vi 7 nätter men fick inget handduksbyte vilket var lite snålt men ingen katastrof.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jørgen og Lis fra Skanderborg boede på Hotel Vagneur i Saint Nicolas fra d. 1. til d. 7. juli 2008.

Vi havde en rigtig god ferie, og var tilfredse med såvel Sct. Nicolas og Malcesine. Specielt var opholdet i Vens en rigtig god oplevelse. Værten og medarbejderne var ualmindelig hjælpsomme og servicemindede. Der var en rigtig god stemning og værten og et par medarbejdere talte fint engelsk. Det var professionelt samtidig med, at der var en hyggelig atmosfære. Værten orienterede os ved ankomsten om, at vi i løbet af de følgende dage ville få et bredt udvalg af egnsretterne. Det fik vi, og det var rigtig godt! Vi kan absolut anbefale stedet - ikke mindst til bjergvandrede. Henset til den langsommelige transport til andre spisesteder, vil vi anbefale, at man bestiller med helpension - evt. med undtagelse af en enkelt dag, hvor man bør besøge en lokal restaurant længere oppe i bjergene (Jovencan).

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Eva och man från Mölnlycke i Sverige bodde på Hotel Vagneur i Saint Nicolas från den 31. augusti till den 3. september 2006.

Jotack, resan var verkligen till belåtenhet.

Vi bodde i en liten by, Vens, med ett mycket trevligt litet hotell som klättrade på bergskanten. Trevlig miljö, och god mat. Mycket hemkänsla.
Och med strövområde och vandringsleder direkt utanpå knuten. Stor nytta hade vi av hotellägaren som tog sig tid och rekommenderade de trevligaste rutterna. Så vi är mer än nöjda, det är ett ställe att längta tillbaka till.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Maria och man från Vällingby i Sverige bodde på Hotel Vagneur i Saint Nicolas från den 2. till den 7. juli 2005.

Resan var toppen! Staden Saint Nicolas var mycket gemytlig men vi bodde i Vens som låg en bit utanför och den låg otroligt fint och precis i anknytning till många vandringsstråk som var väldigt fina och vackra.
Boendet var över förväntningarna. Rummen var fina med trevlig inredning och vacker utsikt, men det väldigt lyhört. Maten och servicen var mycket bra och personalen väldigt hjälpsamma.
Tips: De första dagarna inte hyra bil utan njuta av omgivningarna och vandra. Hyra bil sedan och åka till Valgrisenche och MTB cykla. Hyra cykel i Courmaeur eller i Aosta är ett tips.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 

Lignende boliger

Maison Tissiere

Antey Saint André, Aosta

Hotel Punta Maquignaz

Cervinia, Aosta

Hotel Astoria

Cervinia, Aosta

Anbefalinger til dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

La Foresteria di San Leo

Trivigno, Basilicata

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

search map