Feriebolig i Champoluc i Aosta

Appartamenti Champoluc

Pris fra pr. pers.
Her ligger lejlighederne Eksempel på etværelseslejlighed
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Appartamenti Champoluc tilbyder lejligheder i Champoluc. Her finder man både etværelses-, toværelses- og treværelseslejligheder. Lejlighederne ligger alle i en bygning ca. 100 m fra det centrale torv og derfor centralt både i forhold til skilift (ca. 600 m), pist og byens restauranter og butikker.

Forkæl dig selv efter en fantastisk udmattende skidag

Cirka 1 km fra lejlighederne ligger wellnesscentret Monterosa Terme, som du som gæst har 20% rabat. Rabatten gælder entrè til poolen og det samme til wellnessdelen. Det er noget nær det mest perfekte, du kan gøre for dig selv efter en lang og energisk dag på ski.

Lejligheder med mulighed for halvpension

Med det store udbud af lejligheder er det nemt at finde en løsning, som passer til enhver skiferie. Samtlige lejligheder har adgang til udlejers skidepot ved liften. Man kan tilvælge halvpension, som dækker 6 middage og 7 gange morgenmad.

Lejlighederne på Appartamenti Champoluc

Etværelseslejlighed med 2 sovepladser

hyggelig etværelseslejlighed med opholdsrum med køkkenhjørne (køleskab, mikroovn og gasblus), fjernsyn, dobbeltsovesofa og badeværelse med toilet og badekar. Lejligheden har desuden terrasse. Der er en lejlighed af denne typologi.

Etværelseslejlighed med 4 sovepladser

hyggelig etværelseslejlighed med opholdsrum med køkkenhjørne (køleskab, mikroovn og gasblus), fjernsyn, dobbeltseng, dobbeltsovesofa og badeværelse med toilet og badekar. Lejligheden har desuden terrasse. Der er to lejligheder af denne typologi.

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser

hyggelig toværelseslejlighed med opholdsrum med køkkenhjørne (køleskab, mikroovn og gasblus), fjernsyn og dobbeltsovesofa samt soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og badekar. Lejligheden har desuden terrasse. Der er fire lejligheder af denne typologi.

Treværelseslejlighed med 6 sovepladser

hyggelig treværelseslejlighed med stort opholdsrum med køkkenhjørne (køleskab, mikroovn og gasblus), fjernsyn, kamin og dobbeltsovesofa samt soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med køjesenge og badeværelse med toilet og badekar. Lejligheden har desuden terrasse. Der er to lejligheder af denne typologi.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Residence Petit Tibet

Cervinia, Aosta

Casa Flora

Idrosøen, Lombardiet

Residence Chateau

Saint-Pierre, Aosta

Anbefalinger til dig

Hotel Sporting

Cervinia, Aosta

Hotel Ad Gallias

Bard, Aosta

Sertorelli Sport Hotel

Cervinia, Aosta

Populært i Aosta

search map