Hotel i Cervinia i Aosta

Hotel Europa

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Byen Cervinia ligger i et af de smukkeste områder i alperne, som er omgivet af fantastiske snebeklædte bjerge.

Når du åbner vinduet fra dit værelse, så vil du formentlig have udsigt til en af de mest noble bjerge i Europa. Pisterne fra Breuil Cervinia er beliggende på den side af Mone Cervino, som har sol og snegaranti. Området er hovedsageligt kendt for dets lange og brede pister, som når en højde på godt 3800 meter. Skiområdet passer perfekt til familier og nybegyndere, da de fleste røde pister nok er mere blå end røde. Selv de sorte piste er nemmere end, man ville forvente. Hele skiområdet er forbundet med nabobyen Valtournenche, som tilbyder mere end 115 km pister. Fra Hotel Europa er der kun omkring 100 meter til skiliften, Cretaz.

Afstande:
* Centrum 50 meter
* Cretaz stolelift 100 meter

En panoramisk beliggenhed i Cervigna


Hotel Europe har en forrygende udsigt for foden af Mount Cervino, i et stille og solrigt område, tæt på pisterne og lifterne. Kun få skridt fra hotellet er det bilfrie centrum, hvor du kan finde mange af Cervina's bedste after-ski barer, butikker og restauranter.

Efter en god dag ude på pisterne eller bare, at have været udenfor, kan du nusse om dig selv ved en tur i wellness-centeret. Her er der indendørs pool, whirlpool og sauna. Eller du kan selvfølgelig også gå i baren og købe dig selv og din partner en spritz, som I så kan nyde udenfor på terrassen. Restauranten tilbyder traditionelle retter fra hele regionen. Halvpension pakken inkluderer en nærringsrig morgenmads buffet og til aften en fire retters menu (menuen er sæsonafhængig)

Trådløst internet (Wi-Fi) er tilgængeligt rundt på hele hotellet, og du kan opbevare dit skiudstyr i det opvarmede ski rum. Din bil kan parkeres uden for hotellet mod et gebyr.

Forskelligt indrettede værelserne


Hotellet har 61 værelser, hvoraf nogen er moderne og andre mere traditionelt indrettet. Der er forskellige værelsestyper med plads op til 4 personer. Alle værelser har en balkon, Wi-Fi, satellit-tv, minibar, safeboks, telefon, hårtørrer og badeværelse med enten brusebad eller karbad.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Anbefalinger til dig

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populært i Aosta

search map