Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Cervinia ligger for foden af det 4.480 meter høje Matterhorn (også kaldet Tobleronebjerget), og tilbyder perfekte sneforhold og super skiløb. Byen og starten af selve skiområdet ligger i 2.048 meters højde med den højeste skistart i 3.488 meter. Skiområdet hænger sammen med Zermatt i Schweiz og er et af de bedste områder i Europa.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Helt igennem italiensk bystemning

Cervinia er ikke nogen stor by, men utroligt charmerende med sin lille hyggelige gågade, hvor man finder flere gode italienske restauranter, små caféer, pizzeriaer samt barer/diskoteker, hvor der hersker en helt igennem italiensk stemning og hvor afterskiingen også afholdes.

Central og god skiskole

For flere år tilbage var Cervinia kendt for at tilhøre den bedre del af borgerskabet og det udmærker sig stadig ved, at man ofte ser de fine italienske damer slentre en aftentur ned ad gågaden. Byen anses stadig for at tilhøre en af de finere skidestinationer i Italien, men til trods for dette er prisniveauet i byen samt på bjerget forholdsvis rimeligt. I byen er der en rigtig god skiskole med en central placering i forhold til by og pister, hvilket gør det let at mødes efterfølgende til frokost eller lignende.

Skifakta

Cervinia har lokalt ca. 150 -350 km piste og 1 kabine, hvorfra man løber ud. Området er fint til nybegyndere, mens skientusiasten finder de rette elementer på Zermatt-siden. Det kan oplyses, at man køber liftkort enten til den ene eller begge sider af bjerget.

Bustransfer eller bil?

Man når let Cervinia med bil af A5 motorvejen Torino-Aosta. Genève er en af de nærmeste lufthavne og derfra skal man gennem den genåbnede Mont Blanc-tunnel. Nærmeste lufthavne i Italien er Torino (1½ - 2 timer) eller Milano Malpensa (2 - 2½ timer) - herfra findes der bustransfer.

 
 

Populært i Aosta

search map