Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Stedet for skientusiasten

Cervinia er verdenskendt for sit alpine skiløb og til trækker hvert år mange skientusiaster. Der er et bredt udvalg af velpræparerede pister for såvel nybegynderen som den mere erfarne skiløber. Det utroligt effektive liftsystem får området til at hænge rigtig godt sammen og gør det derved også muligt at tage over på den schweiziske side til Zermatt. Stedet er ikke mindst kendt for sine meget lange og brede pister, og området ligger flot over trægrænsen, hvilket giver en imponerende udsigt over dalen og over Matterhorn.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Kig til Matterhorn

Der kan være mange skiløbere på pisterne i højsæsonen og i weekenderne, hvorimod der normalt er god plads midt i ugen. Det sker at de højest beliggende pister bliver lukket pga. meget kraftige vindforhold. I de sjældne tilfælde hænger områderne knap så godt sammen. Fra hele området har man udsigt over den flotte Matterhorn bjergspids, der har gjort byen til det in-sted det er.

Pistekort: Cervinia/pistemap_full" target="_blank">http://www.snow-forecast.com/resorts/Cervinia/pistemap_full

For alle slags skiløb

Området henvender sig til alle forskellige typer af skiløbere og byder bl.a. på 5 km langrendsløjper, snowboard-faciliteter i form af halfpipes, boardercross og hop. Ydermere er der fantastiske muligheder for off-piste og heli-skiing med skiinstruktører eller bjergguider.

Et par aftener hver uge har man mulighed for at prøve de oplyste pister, og om sommeren er det muligt at stå på ski på gletscheren.

 
 

Anbefalinger til dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Hotel Sette Archi

Ameglia, Ligurien

Populært i Aosta

search map