Anmeldelser af Hotel Ad Gallias

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Ad Gallias

Læs personlige anmeldelser af Hotel Ad Gallias som ligger i Aosta. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Ad Gallias. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Hotel Ad Gallias
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Ad Gallias
Dobbeltværelse Superior (inkl. morgenmad)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2016
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen
Ivar Bernt fra Torp i Norge boede på Hotel Ad Gallias i Bard fra d. 10 til d. 12. juli 2012.

Turen gik godt, og vi er stort set tilfredse med vores ferie i Italien men vil alligevel nævne et par punkter: Hotel Ad Gallias i Bard, vi havde her reserveret 2 overnatninger, og det var 1 dag for meget, da de ikke havde spaafdelingen åben og køkkenet blev lukket sidste dag / aften. Vi var de eneste gæster på hotellet den sidste aften, så det forklarer jo at kokken fik fri!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen
Bo och med resesällskap från Lerum i Sverige bodde på Hotel Ad Gallias i Bard från den 3. till den 4. juli 2010 innan det bodde de på Sun Beach i Lignano.

Lignano: Lägenheten var enkel, bra balkong och utmärkt läge. Smmantaget inte prisvärd. Bard: Ett alldeles förtjusande hotell, i en gammal miljö har man byggt in ett elegant och påkostat hotell med fina detaljer. Utmärkt kök med lokal meny. Roligt och annorlunda och perfekt för övenattning. Vi åkte upp till Cervinha och Matterhorn (tog runt en timma).

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Anna och Erik från Göteborg i Sverige bodde på Hotel Ad Gallias i Bard från den 29. till den 30. juli 2009.

Vi är mycket nöjda över vårat stopp i Bard. Det var en liten och jättemysig by. Vi stannade bara en natt vilket kanske räcker om man inte tänkt göra utflykter i området.
Det bästa med allt var hotellet. Rummen var jättefina och en helt underbar personal. Vi åt middag på hotellet vilket var väldig gott och prisvärt ( serverade först ett glas vin + förrätt utan kostnad). Frukosten var också helt underbar. Reser jag ner i området igen kommer jag definitivt att lägga en natt på detta hotell.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Maison Tissiere

Antey Saint André, Aosta

Sertorelli Sport Hotel

Cervinia, Aosta

Anbefalinger til dig

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populært i Aosta

search map