Hotel på Lipari Ø på de Æoliske Øer

Hotel Tritone

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Tritone er et moderne førsteklasseshotel, som ligger i rolige omgivelser ca. 500 meter fra Liparis historiske bykerne og havnen.

Varmt vand fra de vulkanske kilder

Fra hotellet er der udsigt over byen og havet, ligesom man er tæt på de omkringliggende bjerge. De fleste værelser ligger koncentreret omkring haven og den store swimmingpool med varmt vand fra de naturlige vulkanske kilder i området.

Et væld af faciliteter

Hotellet har reception, internetadgang, elevator, opholdsrum med en blanding af moderne og antikke møbler, bar, store fællesterrasser, restaurant, mødefaciliteter, have med swimmingpool og jacuzzi, hvor der er servering i dagtimerne, wellness center og parkering. Hotellet tilbyder gratis transfer til og fra havnen ved ankomst.

Alle værelser med balkon eller lille terrasse

De i alt 38 værelser er smagfuldt møblerede med sans for selv de små detaljer. Alle værelser har balkon eller lille terrasse, telefon, TV, aircondition og varme, som kan reguleres i værelset, sikkerhedsboks, minibar, brus eller badekar med vandmassage og hårtørrer, ligesom alle værelser er lydisolerede. Bemærk venligst at kun værelser af typen Comfort har plads til en ekstra seng.

- Standardværelserne har balkon eller lille terrasse med udsigt mod haven.
- Comfortværelserne har parket-gulve, satellit-TV og balkon eller lille terrasse med udsigt mod pool-området.
- De luxe-værelserne har parket-gulve, satellit-TV og balkon eller lille terrasse med udsigt mod havet samt pool-området, samt hel- eller delvis havudsigt. Her er der ikke mulighed for en ekstra opredning.
- Suiten har parket-gulve og satellit-TV, opholdsstue, soveværelse, stort badekar med vandmassage og en stor terrasse med udsigt mod havet.
Efter anmodning kan der bestilles værelser til handicappede og ikke-rygere.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Hotel Signum

Salina Ø, Æoliske Øer

Hotel Villa Enrica

Lipari Ø, Æoliske Øer

Hotel Orsa Maggiore

Vulcano Ø, Æoliske Øer

Anbefalinger til dig

Agriturismo Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Hotel Orsa Maggiore

Vulcano Ø, Æoliske Øer

Cerrano Park

Pineto, Abruzzo

Populært på de Æoliske Øer

search map