Hotel på Lipari Ø på de Æoliske Øer

Hotel Amarea

Pris fra pr. pers.
Stranden i Canneto
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Amarea ligger tæt på Canneto-stranden - ca. 100 meter derfra på Lipari ø. Canneto er et lille bysamfund, der ligger helt for sig selv i forhold til Lipari by og er ikke så udsat for de mange rejsende, der ellers kommer til øen på dagsudflugt fra både Sicilien og Calabrien.

Strand og by, behøver du mere?

Canneto-stranden består af småsten og vender mod øst - vandet er helt krystalklart. Langs med stranden finder man isbarer og flere familiedrevene restauranter. I byen behøver man ikke savne noget: Her er apotek, bankautomat, posthus og offentlig transport frem og tilbage til Lipari by. Det er altså muligt at tilbringe ens ferie her uden at skulle leje en bil. På øen er der gode muligheder for leje af scootere og der er ligeledes mulighed for rundture på øen enten på hjul eller i båd.

Enkelt hotel med værelser med balkon

Hotellet er ret simpelt indrettet. I stueetagen er der indgang til receptionen med tilhørende morgenmadsrestaurant. En elevator fører op til de øvrige etager, hvor hotellets 18 værelser ligger. Alle værelserne råder over balkon, nogle har endog havudsigt på den anden side af tagene fra de omkringliggende huse. Værelserne råder endvidere over værdiboks, minibar, aircondition og fjernsyn samt badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer.

Beliggenhed fremfor komfort

Hotellet anbefales til dem, der ikke regner med at benytte sig af det i dagens løb. Selv om værelserne er velholdte og rummelig giver de ikke mulighed for nyde den fabelagtige udsigt, der ellers hersker på de Æoliske Øer. Et godt sted at sove for et rimeligt beløb. Bemærk at prisen inkluderer transfer ved ankomst og afrejse til Lipari havn.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Residence Albergo Mendolita

Lipari Ø, Æoliske Øer

Hotel Antares Olimpo Terrazze

Letojanni, Sicilien

Hotel Sole Castello

Taormina, Sicilien

Anbefalinger til dig

Hotel Tritone

Lipari Ø, Æoliske Øer

Rosburgo Sea Resort

Roseto degli Abruzzi, Abruzzo

Hotel Lisca Bianca

Panarea Ø, Æoliske Øer

Populært på de Æoliske Øer

search map