Anmeldelser af Residence Il Borgo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Il Borgo

Læs personlige anmeldelser af Residence Il Borgo som ligger i Abruzzo. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Il Borgo. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

En vidunderlig afslappende ferie, hvad enten aktiv eller dovne, alle former mulig.

Ferieboligen er fremragende (meget god madras) rent og pænt udstyret, skøn byggestil på hele ejendommen, forbilledlig vedligehold, dertil kommer af der tales perfekt tysk (meget nyttigt), drømmeagtig beliggenhed, de 800 m til havet nemt at overkomme, meget smuk, flad, ren sandstrand. Det nære og området omkring er som en drøm. Der er forskellige udflugtsmål fra sne til havet, fra kirker til kløfter og selvfølgelig der fine italienske køkken, herunder is og alt med fantastiske udsigter.

Anbefaling til kommende gæster

Slugt nær Ripe (Lille landsby i bjergene), Civitella del Tronto, pizzeriaer i Tortoretto alto, Manoppello, Loreto, Campli, badetøj med hætte (glem ikke)

Residence Il Borgo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Residence Il Borgo
Treværelseslejlighed med 4+2 sovepladser (type T6)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2015
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra tysk. Klik her for at se originalen

Pænt sted med støj fra motorvejen

Meget venlig og hjælpsom alle tiders betjening. Lejligheden var god, men sengene var forfærdelige, næsten som at ligge på gulvet. Meget støj fra motorvejen som var 50 meter fra lejligheden. Den fælles møntvaskemaskine fungerede dårligt, den slugte mønterne

Anbefaling til kommende gæster

Tag en lejlighed væk fra den bageste række og øvrige lejligheder
Gode strande med rent og klart vand
Lidt langt fra stranden. Men der var shuttlebus til stranden

Residence Il Borgo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Residence Il Borgo
Toværelseslejlighed med 2+2 sovepladser (Standard)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2014
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen

Behagelig indkvartering i dejlige omgivelser

God indkvartering, rent og ryddeligt med meget god service.

Anbefaling til kommende gæster

Meget hyggeligt at gå op i den gamle del af byen med en fantastisk udsigt.

Residence Il Borgo
Rent og pænt
Gæstfrihed

Vigtigt at personalet kommer på det rigtige tidspunkt ved åbningen af poolen.
Beliggenhed

For trafikeret vej til stranden
 
Selve indkvarteringen på Residence Il Borgo
Fireværelseslejlighed med 6+2 sovepladser (type Q8)

Alt for hårde senge
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang

Fungerer kun udendørs
Pool
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2014
Antal rejsende 5 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Super service

Il Borgo var virkelig en glædelig overraskelse. Stedet ligger skønt med udsigt ud over havet og er dejligt velholdt, i forhold til prisen. Personalet er en klasse for sig selv, service mindede og utrolig venlige. Vi blev både hentet og bragt til toget, (tidligt om morgenen) og kørt til lægen. Ved poolen var livredderen, som lavede sjov med ungerne, og han passede også isboden. Et sted som vi sagtens kunne besøge igen.

Anbefaling til kommende gæster

Stedet og omgivelserne kræver en bil, så man kan få set dem. Tortoreto lido er et turist sted og vil man se Italien skal man lidt væk der fra.

Residence Il Borgo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Residence Il Borgo
Toværelseslejlighed med 2+2 sovepladser (Standard)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Bo og familien fra Hvalsø boede på Residence Il Borgo i Tortoreto Lido fra d. 19. juli til d. 2. august 2008.

Vi har haft en skøn tur - det er herligt område, både Lidoen og Den Gamle By.
Vi kunne måske godt have tænkt os at der havde været en bedre beskrivelse af, hvordan man fandt stedet, for i virkeligheden var det ganske simpelt, men det blev gjort svært ud fra beskrivelsen. Hvis man på GPS indtaster bynr. 64019 som der står i papirerne kan den ikke finde via Vascello, hvor Il Borgo ligger, fordi det hører under 64018 - Tortoreto Lido. Derudover en bedre beskrivelse af, hvad man kunne finde i lejlighederne. Vi har manglet en kaffemaskine, som vi de sidste år vi har rejst altid har fundet på destinationerne. Men ellers synes vi det var et skønt lejlighedskompleks, en dejlig pool og god shuttleservice.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Henrik og familie fra Værløse boede på Residence Il Borgo i Tortoreto Lido fra d. 5. til d. 12. juli 2008.

Vi har været godt tilfredse med opholdet, og det kunne have været endnu bedre hvis:
- brochurer også var på andre sprog end italiensk f.eks. engelsk.
- poolens åbningstider er for korte når der er børn med (lukker fra kl. 13.00-15.30) åbner kl. 10.00 og lukker kl. 19.00
- den manglende aircon er en udfordring med ca. 39 grader, men det vidste vi hjemmefra
- byen er ikke noget at skrive hjem om, og det var småt med sights i området, vi forsøgte med en vinrute, men uden den store succes.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
John Jesper og familie fra Værløse boede på Residence Il Borgo i Tortoreto Lido fra d. 5. til d. 12. juli 2008.

Jo tak vi har haft en fin ferie. Et par ting som kunne være bedre. I et køkken hvor det er meningen at vi skal lave mad til en familie skulle der være en ovn og en bedre kniv( der var en dårlig brødkniv. Der er for mange køkkenskabe dem kunne man skifte ud og bruge pladsen på en lille ovn. Pooltiderne er ikke i orden da det er 40 grader varmt og vi var af sted med børn ligesom de fleste andre i bebyggelsen. ( Pooltider: åben fra 9.30 til 13 lukker åbner igen 15.30 til 19) det er alt for få timer med den varme og virker uhensigtsmæssigt, da det er et sted hvor man er på ferie og skal nyde børn samvær etc. så er der så stor begrænsning på poolen. Ellers var det nydelige forhold og sødt personale.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Anne-Kristine med familie og venner fra Ulset i Norge boede på Residence Il Borgo i Tortoreto Lido fra d. 14. til d. 28. juli 2007.

Vi har nok en gang hatt en strålende ferie i Italia! Roma svarer alltid til forventningene, men Il Borgo og Tortoreto Lido var ikke perfekt for våre familier. Dette passer nok best for småbarnsfamilier, men vi klandrer ikke på noen måte in-Italia for at våre forventninger ikke fullt ut ble møtt. Sånn er det i blant. Vår eneste kommentar måtte gå til personalet på Il Borgo. Her synes vi det mangler litt både på lokalkunnskap, serviceinnstilling og entusiasme. Vi synes også det var veldig masse begrensninger på bruk av svømmebassenget, og synes badehette påbudet var noe absurd! Dette har imidlertid ikke virket tilå svekke vårt solide, gode inntrykk av in-italia som leverandør.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 4 voksne, 6 børn
Navn
Birgitte med familie og venner fra Fredrikstad i Norge boede på Residence Il Borgo i Tortoreto Lido fra d. 14. til d. 21. juli 2007.

Vi valgte en litt annen løsning denne gangen... vi tok fly fra Oslo til Roma og tog fra Roma til Tortoreto Lido. Det gikk veldig fint.

Oppholdet sto til forventningene. Leilighetene og annlegget var veldig bra. Resturanten på anlegget serverte kun fisk, det kunne godt ha vært litt annet på menyen også syntes vi og ihvertfall ungene.. Det hadde vært deilig å kunne slappe av på anlegget en kveld også med annen mat enn fisk. Det var litt strengt ved badebassenget vi måtte bruke badehetter ( har vært borti det før i Italia) og ungene fikk ikke lov til å hoppe fra kantene og sånne småting som unger liker. Dessuten var jo poolen stengt fra 13.00 og 16.00. Det var vi ikke klar over. Det var veldig fint med buss til og fra sentrum, men den stoppet å gå for kvelden kl. 20.00 og det er litt tidlig spes. når det kun var en taxi i byen. Promenaden var veldig fin der koste vi oss om kveldene og stranden var deilig med utleie av pedalbåter.

Har vært i nord Italia de andre gangene og har vel ikke merket så mye til siestan de gangene som vi gjorde nå.

I det store og hele så er vi veldig fornøyd med oppholdet. Koselig personale og fint anlegg. Takk for i år..

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 4 voksne, 4 børn
Navn
Arvid og familie fra Fyllingsdalen i Norge boede på Residence Il Borgo i Tortoreto Lido fra d. 23. til d. 30. juni 2007.

Tortolero Lido var og Il Borgo var et fantastisk sted, svært hyggelig personale, og et flott anlegg med Nydelig beliggenhet og flott utsikt over Adriaterhavet.. Dette kan anbefales..

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Bengt og famile fra HAUGESUND i Norge boede på Residence Il Borgo i Tortoreto Lido fra d. 17. juni til d. 1. juli 2006.

Turen gikk veldig bra. Il Borgo var en fantastisk plass med vennlige mennesker, rolige omgivelser og god service. Nytt og fint, rent overalt og gode bassengløsninger.

Litt vanskelig å finne frem da kartene våre ble unøyaktige i Tortoreto lido. Skiltingen i Italia er jo mildt sagt spektakulær. Vi kjørte selv med leiebiler fra Ciampino og brukte litt vel mye tid på å finne plassen.

Alt i alt et meget vellykket opphold!

Tips til andre: Onda Blu vannland var en overraskende bra fornøyelsespark.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2006
Antal rejsende 4 voksne, 3 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Residence Rendez-Vous

Pineto, Abruzzo

Residence Costazzurra

Grottammare, Marche

Rosburgo Sea Resort

Roseto degli Abruzzi, Abruzzo

Anbefalinger til dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Hotel Baia del Sorriso

Castiglioncello, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Populært i Abruzzo

Agriturismo Le Magnolie

Loreto Aprutino

Sextantio Albergo Diffuso

Santo Stefano di Sessanio

search map