Ferieboliger og hoteller
i Scanno

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
Byens ældre borgere Byens karakteristiske tage Scanno Sø 3 km fra Scanno by
Henter indhold

Scanno er en malerisk bjerglandsby i 1.050 meters højde. Den har en karakteristisk profil med byhuse i rækker, der afløser hinanden i terrasser.

Find din feriebolig eller dit hotel
Hvor vil du hen?
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 

Produktion og håndværk

Byen ligger i den smukke Sagittariedal og er kendt for fåreavl, uldproduktion, håndværk, osteproduktion og ikke mindst kniplingetraditioner, som stadig bliver holdt i live. De fine pyntekniplinger, som byens ældre kvinder bærer på deres egnsdragter, fremstilles på gammel maner i døråbninger og på gaden.

Byfester

Som i mange andre abruzzesiske landsbyer har Scanno også et rigt program med tilbagevendende folklore og religiøse fester. Fx første weekend i maj sættes der fokus på lokalkultur og folkedragter. 13/6, 1/7 og 16/7 fejres skytshelgenerne Sant'Antonio, Madonna delle Grazie og Madonna del Carmine. Endelig afholder byen hvert år 14. august Il Catenaccio Nuziale - en bryllupsparade, som viser et lokalt bryllup med folkedragter og optog.

Lago di Scanno

Scanno ligger i udkanten af Abruzzo Nationalpark og kan prale af at være nabo til Lago di Scanno, som er den største naturlige sø i regionen Abruzzo. Søen har form som et æg og er 1.700 m lang og 700 m bred. Søen, som man kan bade i eller ved hvis bred man kan leje vandcykler, ligger blot 3 km fra Scanno.

ferieboliger
Images
Video
Tab 5
Tab 4
Tab 5

Populært i Abruzzo

Residence Il Borgo

Tortoreto Lido

Hold badeferie i rolige omgivelser i pæne ferielejligheder med terrasse, der ligger rundt om en flot pool med havudsigt. Du har kort afstand til centrum og stranden (800 meter) og du kan selv lave mad eller besøge byens spisesteder.

Rosburgo Sea Resort

Roseto degli Abruzzi

Her bor du få skridt fra stranden (ca. 50 meter) og i kort gåafstand fra spisesteder og indkøbsmuligheder. De 42 lejligheder er moderne indrettede og de råder alle over aircondition, fjernsyn og møbleret terrasse.

Hotel Villa Susanna degli Ulivi

Colonnella

Her kan du få i pose og sæk, for Hotel Villa Susanna degli Ulivi har både swimmingpool, restaurant, wellnessafdeling, 3 km til sandstrand og uanede udflugtsmuligheder på fx mountainbike eller Vespa.

Bestilling Favoritter0 Inspiration Rejsemål
DKK Skift valuta Skift sprog