Ferieboliger og hoteller
i Scanno

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
Byens ældre borgere Byens karakteristiske tage Scanno Sø 3 km fra Scanno by
Henter indhold

Scanno er en malerisk bjerglandsby i 1.050 meters højde. Den har en karakteristisk profil med byhuse i rækker, der afløser hinanden i terrasser.

Byen ligger i den smukke Sagittariedal og er kendt for fåreavl, uldproduktion, håndværk, osteproduktion og ikke mindst kniplingetraditioner, som stadig bliver holdt i live. De fine pyntekniplinger, som byen ældre kvinder bærer på deres egnsdragter, fremstilles på gammel maner i døråbninger og på gaden.

Byfester:
Som i mange andre abruzzesiske landsbyer har Scanno også et rigt program med tilbagevendende folklore og religiøse fester. Fx første weekend i maj sættes der fokus på lokalkultur og folkedragter. 13/6, 1/7 og 16/7 fejres skytshelgenerne Sant'Antonio, Madonna delle Grazie og Madonna del Carmine. Endelig afholder byen hvert år 14. august Il Catenaccio Nuziale - en bryllupsparade, som viser et lokalt bryllup med folkedragter og optog.

Lago di Scanno:
Scanno ligger i udkanten af Abruzzo Nationalpark og kan prale af at være nabo til Lago di Scanno, som er den største naturlige sø i regionen Abruzzo. Søen har form som et æg og er 1.700 m lang og 700 m bred. Søen, som man kan bade i eller ved hvis bred man kan leje vandcykler, ligger blot 3 km fra Scanno.

Skjul teksten
ferieboliger
Images
Video
Tab 5
Tab 4
Tab 5

Populært i Abruzzo

Garní Lo Scrigno

Pescocostanzo

Her kommer du ind under huden på det ægte Italien for Garní Lo Scrigno (på dansk: smykkeskrinet) ligger midt i Pescocostanzos middelalderbykerne på en lille italiensk piazzetta blot 100 m fra byens centrale torveplads.

Cerrano Park

Pineto

Cerrano Park er et nybygget lejlighedskompleks (2010) og som ligger i den sydlige del af byen Pineto. Ved Cerrano Park er der parkeringsplads til hver lejlighed og fælles svømmebassin med tilhørende s... olterrasse med udsigt over havet. Alle lejligheder råder over aircondition, fjernsyn samt møbleret terrasse vendt mod havet. Nærmeste indkøbsmuligheder og spisesteder ligger i byens centrum, ca. 1 km herfra. Læs mere

Monastero di Santo Spirito

Ocre

Monastero di Santo Spirito er et kloster langt ude i skoven og langt fra din hverdag og forpligtelser - sådan føles det - og alligevel har du kort vej til de nærmeste landsbyer og til Abruzzos regionshovedstad L'Aquila.

Bestilling Favoritter0 Inspiration Rejsemål
DKK Skift valuta Skift sprog