Ferieboliger og hoteller
i Scanno

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
Byens ældre borgere Byens karakteristiske tage Scanno Sø 3 km fra Scanno by
Henter indhold

Scanno er en malerisk bjerglandsby i 1.050 meters højde. Den har en karakteristisk profil med byhuse i rækker, der afløser hinanden i terrasser.

Byen ligger i den smukke Sagittariedal og er kendt for fåreavl, uldproduktion, håndværk, osteproduktion og ikke mindst kniplingetraditioner, som stadig bliver holdt i live. De fine pyntekniplinger, som byen ældre kvinder bærer på deres egnsdragter, fremstilles på gammel maner i døråbninger og på gaden.

Byfester:
Som i mange andre abruzzesiske landsbyer har Scanno også et rigt program med tilbagevendende folklore og religiøse fester. Fx første weekend i maj sættes der fokus på lokalkultur og folkedragter. 13/6, 1/7 og 16/7 fejres skytshelgenerne Sant'Antonio, Madonna delle Grazie og Madonna del Carmine. Endelig afholder byen hvert år 14. august Il Catenaccio Nuziale - en bryllupsparade, som viser et lokalt bryllup med folkedragter og optog.

Lago di Scanno:
Scanno ligger i udkanten af Abruzzo Nationalpark og kan prale af at være nabo til Lago di Scanno, som er den største naturlige sø i regionen Abruzzo. Søen har form som et æg og er 1.700 m lang og 700 m bred. Søen, som man kan bade i eller ved hvis bred man kan leje vandcykler, ligger blot 3 km fra Scanno.

Skjul teksten
ferieboliger
Images
Video
Tab 5
Tab 4
Tab 5

Populært i Abruzzo

Hotel Villa Susanna degli Ulivi

Colonnella

Her kan du få i pose og sæk, for Hotel Villa Susanna degli Ulivi har både swimmingpool, restaurant, wellnessafdeling, 3 km til sandstrand og uanede udflugtsmuligheder på fx mountainbike eller Vespa.

Garní Lo Scrigno

Pescocostanzo

Her kommer du ind under huden på det ægte Italien for Garní Lo Scrigno (på dansk: smykkeskrinet) ligger midt i Pescocostanzos middelalderbykerne på en lille italiensk piazzetta blot 100 m fra byens centrale torveplads.

Sextantio Albergo Diffuso

Santo Stefano di Sessanio

På Sextantio Albergo Diffuso kan du tage del i en ganske usædvanlig ånd. De har restaureret husene i en 1400-tals middelalderby for at genskabe en autentisk og levende tidslomme af en bemærkelsesværdig standard.

Bestilling Favoritter0 Inspiration Rejsemål
DKK Skift valuta Skift sprog