Ferie Italien - ferieboliger, feriehuse & hoteller i hele Italien
Udvidet søgning
Ferieboliger og hoteller i Scanno
 

Scanno

Scanno er en malerisk bjerglandsby i 1.050 meters højde. Den har en karakteristisk profil med byhuse i rækker, der afløser hinanden i terrasser.
img
Byens ældre borgere
Byen ligger i den smukke Sagittariedal og er kendt for fåreavl, uldproduktion, håndværk, osteproduktion og ikke mindst kniplingetraditioner, som stadig bliver holdt i live. De fine pyntekniplinger, som byen ældre kvinder bærer på deres egnsdragter, fremstilles på gammel maner i døråbninger og på gaden.
img
space
img
Byfester:
Som i mange andre abruzzesiske landsbyer har Scanno også et rigt program med tilbagevendende folklore og religiøse fester. Fx første weekend i maj sættes der fokus på lokalkultur og folkedragter. 13/6, 1/7 og 16/7 fejres skytshelgenerne Sant'Antonio, Madonna delle Grazie og Madonna del Carmine. Endelig afholder byen hvert år 14. august Il Catenaccio Nuziale - en bryllupsparade, som viser et lokalt bryllup med folkedragter og optog.
img
Byens karakteristiske tage
Lago di Scanno:
Scanno ligger i udkanten af Abruzzo Nationalpark og kan prale af at være nabo til Lago di Scanno, som er den største naturlige sø i regionen Abruzzo. Søen har form som et æg og er 1.700 m lang og 700 m bred. Søen, som man kan bade i eller ved hvis bred man kan leje vandcykler, ligger blot 3 km fra Scanno.
img
Scanno Sø 3 km fra Scanno by

  • Byens ældre borgere
  • Byens karakteristiske tage
  • Scanno Sø 3 km fra Scanno by

Hvor vil du hen?

- eller klik på kortet
Elba Ø Toscana Sardinien Æoliske Øer Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Capri & Ischia Emilia Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbria Veneto Kort over Italien  - Abruzzo

Abruzzo

Scanno

Klik for større kort
Klik for større kort
Nærmeste lufthavne
  • Pescara: 95 km
  • Rom Ciampino: 157 km
  • Napoli: 170 km
Se flere afstande
Vis fuld site (slå mobilvisning fra)
Slå mobilvisning til