Feriebolig i Pineto i Abruzzo

Residence Rendez-Vous

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence Rendez-Vous blev bygget i 2006 og har 58 lejligheder. I kort gåafstand herfra findes der indkøbsmuligheder (ca. 400 meter til nærmeste supermarked) og spisesteder, og stranden kommer man til via en passage, der går under togbanen, som nemt og bekvemt forbinder kystbyerne her i Abruzzo.

Flotte lejligheder

Residence Rendez-Vous råder over elevator, svømmebassin samt parkeringsplads og garage (begge mod forudbestilling og betaling). Desuden der er gratis parkeringspladser på gaden, hvis man kan finde plads. Alle lejlighederne er flotte og velmøblerede. De har aircondition, vaskemaskine, fjernsyn og stor, møbleret terrasse med enten direkte havudsigt eller havudsigt fra siden.

God palcering

Placeringen er ideel for børnefamilier, og man kan sagtens komme hertil med offentlig transport, da der er togstation i byen. Dog går der ikke direkte forbindelser mellem Pineto og lufthavnen i Pescara, derimod går der en bus fra lufthavnen til stationen i Pescara og derfra kan man tage toget. Togstationen er beliggende ca. 500 meter fra Rendez-Vous.

OBS Vi gør opmærksom på, at togbanen løber lige foran lejlighedskomplekset, hvorfor man skal være forberedt på, at der kan forekomme støj herfra, også om natten. Dog er vinduerne af så god kvalitet at det ikke bør være til store gener, såfremt man holder disse lukkede.

Lejlighederne på Residence Rendez-Vous

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser

er 45 m² og består af opholdsstue med køkkenhjørne med køleskab og lille fryser, ovn samt fire gasblus og dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse / toilet samt stor møbleret terrasse med havudsigt.

Treværelseslejlighed med 6 sovepladser

er 55 m² og består af opholdsstue med køkkenhjørne med køleskab og lille fryser, ovn samt fire gasblus og dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse / toilet samt stor møbleret terrasse med havudsigt.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Borgo degli Olivi

Riotorto, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Le Corti di Monte Pitti

Campiglia Marittima, Toscana

Anbefalinger til dig

Green Bay Village

Pineto, Abruzzo

Cerrano Park

Pineto, Abruzzo

Populært i Abruzzo

Residence Il Borgo

Tortoreto Lido

Sextantio Albergo Diffuso

Santo Stefano di Sessanio

search map